4x Masterclass klinisch redeneren

4x Masterclass klinisch redeneren

Introductie Masterclass

Het fysiotherapeutisch proces van binnenkomst tot behandelen bepaalt hoe je behandeltraject gaat verlopen. De tijd om dit goed te doen is vaak beperkt aanwezig, mede door de administratieve last in ons vak.

Leer vanuit klinisch redeneren, de juiste diagnose te stellen bij je fysiotherapeutisch behandeltraject. In deze 4 masterclasses leer je klinisch redeneren toe te passen, krijg je handvatten om dit proces soepel te doorlopen, de hulpvraag te begrijpen en middelen juist in te zetten. Zo stel jij een goede diagnose.

Meerwaarde

In 4 live! leuke én voor leerzame bijeenkomsten van 2 uur (locatie en tijd in overleg), leren we jonge fysiotherapeuten en sportverzorgers oefentherapieën die zeer effectief en direct toepasbaar zijn in de praktijk. Deze masterclasses helpen je bij je diagnose stellen en je kijk op klinisch redeneren zal in iedere masterclass naar een hoger niveau worden gebracht.

Er zijn 4 specifieke verdiepende onderwerpen per masterclass:

  • Verbinding met de patiënt (anamnese)
  • Diagnostiek (onderzoek)
  • Van diagnose naar behandeling (het behandelproces)
  • Nazorg (evaluatie, huiswerk, follow-up)

Je kunt je voor iedere masterclass los opgeven. Dan is je investering €60,- per masterclass.

Kun je wel een opfriscursus voor alle klachtgebieden gebruiken? Geef je dan op voor alle 4 de masterclasses en maak gebruik van €40,- korting. De totale investering is dan €200,- in totaal.

Neem vrijblijvend contact op met Semfa, controle over beweging.

Wil jij meer controle over je toekomst?

Ik ben Leon, en ik deel met jou mijn kennis over hoe jij geluk en succes in de hand krijgt.