Zakelijk je kansen zien, ik help je op weg.

Welkom bij de Semfa MOVEment. Als ik je inschat, dan ben jij al sportief ondernemer of wil je dat worden. Ik wil heel graag weten hoe je je praktijk voor ogen hebt, en hoe je klanten en leden zo goed mogelijk wil adviseren. Want zeg nou eerlijk, jij en ik willen toch alleen maar dat klanten blij met je zijn en happy jouw praktijk in en uit lopen.

Maar er knaagt iets bij je. Je zoekt verdieping in de specialisatie, of verscherping van je praktijkmanagement. Op beide vlakken heb ik tientallen jaren ervaring en meerdere teams en praktijken mogen begeleiden. En dat zou ik ook graag met jou willen doen.

Snel schakelen
met maatwerk advies.

Start, met direct effect.

Embleem

Persoonlijke oplossing, kort en snel

Ik help jou een happy ondernemer te zijn en blijven.

Wat maakt jouw bedrijf zo bijzonder dat je daar je tijd en energie in wilt steken? Heb je wel genoeg tijd en energie om erin te steken? En vinden jouw collega’s het nog wel leuk om voor jouw bedrijf te werken?

Semfa leert je hoe je simpel en onderbouwd je bedrijf leuker kunt maken! Minder verzuim, minder verloop, meer lol, hogere efficiency, door simpelweg je bedrijfsplan aan te passen naar jouw energie. Jij als ondernemer bepaalt namelijk hoe je jouw bedrijf leidt. En als jij daar energie van krijgt en plezier uit haalt, doen jouw collega’s dat ook!

Lange termijn jouw bedrijfsadviseur

Ondernemen kan je niet alleen. Weeg je keuzes af samen met je persoonlijk adviseur.

De to do list is bij veel ondernemers ellenlang waardoor het soms lijkt alsof je nergens aan toe komt. Ben je daarnaast praktiserend in je praktijk en staat je agenda volgepland met behandelingen, dan kan de onrust toenemen. Vaak sneuvelt dan je privé tijd in een poging om in te halen, maar je blijft achter de feiten aanlopen. Je verliest overzicht, motivatie en dat heeft zijn weerslag op je humeur en daarmee op je team.
 

SEMFA helpt je bij het structureren van deze taken. Wat kan je delegeren? Waar ligt prioriteit? En hoe leeg wil je je to-do lijst? Creëer ruimte voor jezelf, breng orde op zaken en investeer voldoende tijd in je team. Zij zijn je hardwerkende teamplayers en het uithangbord van je bedrijf. Zij moeten groeien en floreren!

SEMFA brengt je de balans en kijkt samen met jou naar wat echt belangrijk is. Je stress niveau daalt, je hebt meer tijd voor privé zaken en je gaat een stuk prettiger door het leven.

Zo bereik jij je
lange termijn goals.

Kies voor groei.

Partner-up
met Semfa.

Samen sterk.

Embleem

Samenwerking

Een praktijk runnen is teamwork.

Je team is zo sterk als de zwakste schakel. Zorg er daarom voor dat iedereen in jouw team de sterkste is op zijn of haar gebied. Weet wat iemand beweegt en help elkaar daarbij. Semfa gaat op zoek naar de verbinding in het team.

Door middel van een persoonlijk gesprek en een teamgesprek, onderzoeken we de optimale samenwerking op. Het wordt leuker op de werkvloer, iedereen is gedreven. De neuzen staan dezelfde kant op, maar welke kant is dit? Wie bepaalt welke koers we varen?

Maak van jouw teamleden een team en geef ze het vertrouwen. Dat zorgt op de lange termijn voor grote successen

Hulp bij ontwikkeling en team management

Gebruik je passie en talent, om anderen te helpen.

Wil jij ook dat iedereen in jouw team in zijn kracht staat? Maar dan wel binnen de kaders die bij je bedrijf passen? Dan zul je op zoek moeten gaan naar passie en talenten. Eerst bij jezelf, en daarna binnen je team. Wanneer je een werkvloer kunt creëren waarbij men elkaar versterkt, zal je snel de positief boost in je praktijk bemerken.

Hoe je dat doet? Middels het stappenplan van Semfa! Veel mensen denken te weten waar hun passie en talenten liggen, maar is dat wel echt zo? Gaan we wel kwispelen van wat we doen? Ga met Semfa op onderzoek uit en maak van je bedrijf een kwispelfestijn! Iedereen heeft het naar zijn zin en presteert optimaal. Dat is toch wat jij wilt?

Dat zakelijk steuntje
(letterlijk) in je rug.

Flex inzetbaar advies.

Perfecte interim praktijkwaarnemer
Tijdens mijn zwangerschapsverlof heeft Leon mijn praktijk waargenomen en al mijn taken als praktijkhouder en fysiotherapeut overgenomen. Ik heb deze periode als heel fijn ervaren, Leon is betrokken, betrouwbaar en professioneel. Daardoor kon ik het werk echt even loslaten en kon ik na mijn verlof weer verder waar ik gebleven was.

Wil jij meer controle over je toekomst?

Ik ben Leon, en ik deel met jou mijn kennis over hoe jij geluk en succes in de hand krijgt.

Nieuws & verhalen

Naar al het nieuws >