Vandaag is jouw dag, een dag zonder pijn.

Ik ben zo blij dat je hier bent en ik wil je heel graag leren kennen. Ik ben er namelijk voor je, om op basis van kennis die je van mij krijgt, jouw lijf en je leven compleet onder controle te krijgen. Klachten vrij. Pijn vrij.

Samen gaan we zorgen voor een pijnvrij lijf. Ik bied je daarvoor mijn eigen expertise aan in de vorm van persoonlijke coaching. En nee, dat is niet uren in de gym, ik leer je hoe je jezelf kunt leren leven zonder pijn. In alles is mijn doel dat JIJ alle skills krijgt om zelfstandig jouw doelen in je leven te halen.

Leven met pijn
kan je leren.

Embleem

Wat is pijn

Schade of niet?

Pijn is een gevoel of emotie die gepaard gaat met schade of dreigende schade van weefsel. Pijn is bovenal een waarschuwingssignaal en behoed ons ervoor meer schade aan te richten dan nodig. Je zou dus kunnen zeggen dat pijn een erg nuttig middel is om ons lichaam te beschermen. Dit klopt bij acute pijn, maar bij chronische pijn zijn er andere mechanismen die in werking treden.

Bij chronische pijn kunnen er factoren aanwezig zijn die bij een relatief lage pijnprikkel een heftige pijnervaring kunnen oproepen. Semfa gaat samen met jou op zoek naar die factoren en leert je hoe daar op gepaste wijze mee om te gaan.

Zo leer je om te gaan met pijn en kun je je leven minder laten beperken.

Samen nemen we controle over de pijn

Leer waar je pijn vandaan komt en hoe je hem kunt beïnvloeden.

We weten vaak niet hoe onze pijn veroorzaakt wordt. Daarom is het ook onmogelijk te achterhalen hoe we deze pijn kunnen beïnvloeden. Als je weet waardoor je pijn gestimuleerd wordt en hoe jouw lichaam reageert op pijnprikkels, kun je gericht aan de slag met je pijnsensatie.

Bij Semfa kun je leren hoe je je pijn kunt voorkomen, verminderen en weg kunt halen. Door middel van theoretische kennis en praktische oefeningen kunt u de regie op uw lichaam weer terugpakken. Blijf dus niet lopen met uw pijn en kom in actie!

Herken je grenzen en vind een weg door de pijn.

Wacht niet langer.

Blijf altijd baas
over je eigen lijf.

Embleem

Zelf hulp

Een beter leven begint bij jezelf.

Ik krijg vaak de vraag: “Wat kan ik er zelf aan doen?”  Mensen verwachten dan een pasklaar antwoord met enkele oefeningen. Echter denk ik dat een antwoord op deze vraag meer omvattend moet zijn. Ten eerste moet je begrijpen wat de essentie is van je klacht en wat de essentie is van de oefeningen. Het maakt eigenlijk niet veel uit welke oefeningen je doet. Als je ze maar doet met een gedachte. Daar ontbreekt het vaak aan in de praktijk. We doen de oefeningen zonder te letten op de details en zo missen we de essentie van de oefening. We veranderen de belasting in onze dagen, maar weten niet of dit een positief of negatief effect gaat hebben.

Bij Semfa leer je deze essentie. Je kunt daardoor zelf je keuzes maken in de oefeningen en leefregels. Als je begrijpt wat er moet gebeuren en je begrijpt wat je doet, kun je zelf beoordelen of je het goed doet. Je wordt als het ware je eigen coach/fysiotherapeut. Kortom, je neemt controle over beweging!

Persoonlijk advies, maar jij houdt controle

Kies zelf de inhoud en duur van je traject.

Bij Semfa hebben we zoveel kennis en ervaring, dat we tot in detail kunnen vertellen hoe je de controle kunt nemen over je lichaam. We kunnen honderden oefeningen uitleggen die je helpen een klachtenvrij leven te leiden. Ook kunnen we hands-on behandelingen bieden die bijdragen aan het bestrijden van de klachten. We kunnen alles aanbieden wat je nodig hebt, maar uiteindelijk bepaal je zelf wat je wel en niet wil.

Dat kan, omdat je na een persoonlijke uitgebreide intake precies te horen krijgt wat de mogelijkheden zijn. Je weet wat er aan de hand is, hoe lang het herstel gaat duren en wat het gaat kosten. Wij houden van duidelijkheid en geven je graag de regie in handen.

Met de kennis en ervaring die wij op je overbrengen, krijg je wat je zo graag wil: controle over je eigen lichaam.

Ken je lijf, en weet
wat het wél kan.

Vorige slide
Volgende slide

Wil jij meer controle over je toekomst?

Ik ben Leon, en ik geef je kennis over hoe je controle krijgt over geluk en succes.

Nieuws & verhalen

Naar al het nieuws >