5 handige Semfa stappen voor jouw geluk en groei.

Welkom bij Semfa! Goed dat je ons hier gevonden heeft, want wij bieden adviezen op maat. Semfa geeft masterclasses, fysiotherapie, consultancy en coaching trajecten. Wij baseren onze trajecten op introspectie (wie ben ik?), koersbepaling (wat wil ik?) en competenties (wat kan ik?).

Deze vragen komen bij de intake aan bod en zullen leidend zijn voor het verdere traject. Vervolgens vullen we het traject in met de Semfa bouwstenen. We zijn Sociaal, er is ruimte voor Emotie, we kijken naar Materie, we werken aan Fysiek, en we organiseren Activiteiten. Dit allemaal om samen met jou de doelen te bereiken die je voor ogen hebt. Semfa is een manier van denken, een manier van leven en ik gun iedereen de vrijheid en het geluk wat daarbij hoort.

Sociale verbinding
maakt je sterk.

Jij kan dit ook!

Embleem

1. Sociaal

Zoek de verbinding, maak plezier en help elkaar.

Veel mensen kunnen in hun eentje heel goed genieten van de kleine dingen in het leven. De opkomende zon, fluitende vogeltjes of een goed boek. Het genieten verdubbelt wanneer we onze geluksmomentjes kunnen delen binnen onze omgeving. De mensen waar we om wat voor reden dan ook een connectie mee hebben.

Bij Semfa staat kiezen centraal. Kies de juiste mensen om je heen. De mensen aan wie je wil vertellen wat je hebt meegemaakt. De mensen met wie je jouw geluk wil delen. En maak daar ruimte voor!

Zorg dat je de tijd neemt om je geluk te delen. En geef deze mensen de ruimte om hun geluk met jou te delen.

In onze workshops en masterclasses creëren we een gezellige ongedwongen sfeer waardoor ook dát wat bij ons beleefd wordt, gedeeld kan worden. We creëren connectie en delen geluk!

2. Emotioneel

Kom erachter wat je beweegt en baseer je keuzes daarop.

Ben heel eerlijk. Hoe goed ken je jezelf eigenlijk. We herkennen allemaal dat we onszelf soms voor de gek houden. Helemaal diep in jouzelf zit een drive die ervoor zorgt dat je met passie je leven omarmt en connectie maakt met de mensen om je heen. Door hiervan bewust te zijn kun je adequaat reageren op je omgeving, en zo maak je het leven voor jezelf en voor je dierbaren leuker!

We leven in een wereld vol indrukken, waarin alles snel moet en alle informatie voorhanden is vanuit een flitsende digitale wereld. Weet je in al die hectiek nog wie je bent. En hoe je jezelf beter in controle kan krijgen. Want ja, je kunt de besturing over jezelf compleet overnemen, om dát te bereiken wat je wenst. Semfa leert je in makkelijke stapjes hoe je op basis van kennis over jouw geest en lichaam, de juiste keuzes maakt.

Duik in jouw drive en laat het zien.

Zo fijn.

Systeem in geld
geeft je rust.

Maak ruimte

Embleem

3. Materieel

Wat heb je nodig om je doelen te bereiken.

Weet je wat je nodig hebt? Of is het nooit genoeg? Spullen en geld lijken de standaard te zijn in de huidige samenleving, maar is dit ook jouw eigen intrinsieke drijfveer? Maakt geld je echt gelukkiger? Wij denken van niet, maar het ontbreken ervan heeft een zeer negatieve weerslag op de rest van je leven. Hoeveel geld heb je nodig? Welke spullen heb je nodig om je doelen te bereiken?

Zorg dat je je doelen helder hebt en daarbij alle benodigdheden verzamelt. Maar zorg dat geld en spullen niet je primaire doelen worden.

4. Fysiek

Ben je lief voor je lijf? Hoe zwaarder jij het belast, hoe zwaarder je leven.

Hoe is het met jouw fysieke gesteldheid? Voel je je fit, energiek en gezond? Of ben je altijd aan het vechten tegen de kilo’s en/of je slechte gewoontes? Je gezondheid heb je niet altijd 100% in de hand. Hoe je ermee omgaat wél.

Laat jezelf niet uit het veld slaan en zet de schouders eronder! Ga voor een fit en vitaal leven. Je hebt maar 1 lichaam, en daar moet je het je hele leven mee doen. Ga op zoek naar hoe je jouw lijf optimaal laat presteren, zodat je niet fysiek belemmerd wordt in wat je wil bereiken. 


Ken je lijf, en weet
wat het wél kan

Beweeg met kennis.

Kies voor volledige
focus en scoor.

Jouw doel.

Embleem

5. Activiteiten

Zet jezelf 'aan', pak alle kansen en leef zelfverzekerd en pijnvrij.

Wat doe je in jouw leven? Hoe vul je je dagen in? Je activiteiten bepalen grotendeels hoe gelukkig je bent en hoeveel energie je hebt. Past jouw werk wel bij je, en haal je daar nog steeds energie uit? Of haal je meer energie uit andere activiteiten? Waarom maak je daar dan niet je werk van?

Bepaal voor jezelf wie je bent, wat je wil en welke activiteiten jou gaan helpen om dit te bereiken. Investeer in deze activiteiten en voel hoe de energie weer door je lichaam stroomt. Je bent het resultaat van je acties uit het verleden en je word het resultaat van de acties in de toekomst. Neem controle! Kies voor jezelf! Semfa helpt je hierbij met persoonlijke begeleiding.

Wil je meer controle over je toekomst?

Ik ben Leon, en geef je kennis over hoe jij controle krijgt over geluk en succes.

Al twee maanden klachtenvrij!
Na een ongeval had ik meerdere klachten. Drukkend gevoel in mijn hoofd en oren, hoofdpijn, oorsuizen en geen energie. Ik had al meerdere artsen en fysiotherapeuten geraadpleegd, voordat ik bij Leon kwam. Bij de eerste behandeling is er een duidelijk behandelplan besproken en ik wist precies waar ik aan toe was.   Na de eerste behandeling waren klachten al bijna weg. Een tweede behandeling heeft het laatste restje klachten weggehaald.   Kortom, ik ben erg blij met de behandeling van Leon, een behandelaar die weet wat hij doet en erg vakkundig is!
Een betrouwbare interim praktijkwaarnemer
Tijdens mijn zwangerschapsverlof heeft Leon mijn praktijk waargenomen en al mijn taken als praktijkhouder en fysiotherapeut overgenomen. Ik heb deze periode als heel fijn ervaren, Leon is betrokken, betrouwbaar en professioneel. Daardoor kon ik het werk echt even loslaten en kon ik na mijn verlof weer verder waar ik gebleven was.
Geen poespas, wél buiten de box denken.
Na een enkeloperatie ben ik bij een fysiotherapeut terecht gekomen. Al snel had ik in de gaten dat het plan van de fysiotherapeut niet mijn manier was van herstellen. Toen kwam ik SEMFA tegen en na het eerste contact was het besluit voor mij snel gemaakt. SEMFA is doelgericht en begeleid mij in wat ik nodig heb en wat mijn doelen zijn. SEMFA helpt met oplossingen zoeken voor de dagelijkse problemen die je tegen komt. Niet te veel poespas maar gewoon recht op het doel af. SEMFA is gezellig, persoonlijk, doelgericht en buiten de box denkend. Precies wat bij mij past. Ik raad iedereen aan om SEMFA te raadplegen aan als je houdt van dat net wat anders dan anders.
Vorige slide
Volgende slide

Nieuws & verhalen

Naar al het nieuws >