Workshop massage

Workshop massage

Introductie Masterclass

Massage, het is een vorm van lichamelijke verzorging die pijn kan voorkomen of verlichten. Bij Semfa geloven wij in eigen initiatief en controle. ZELF je oefeningen doen, ZELF je belasting en belastbaarheid in de gaten houden en ZELF de juiste beslissingen maken over je lichaam.

Toch is het soms fijn om even een stukje de goede richting in geholpen te worden door een specialist die met mobilisaties, oefeningen, tips en zoiets als een lokale massage of 'hoe breng je tape aan' invloed uitoefent op je klachten.

We geven je inzicht over hoe je lichaam in elkaar steekt, en hoe fysiotherapie als behandeling wordt ingezet voor pijnvrij bewegen. De wonderen die door een fysiotherapeut verricht worden, dienen ook verklaard te worden. Massage is één van onze behandelmethoden.

Meerwaarde

In deze workshop “leren masseren” gaan we dieper in op hoe je massage kunt toepassen. Je leert over de zones en werking van het menselijk lichaam, en we geven een paar geheimen van de fysiotherapie aan je vrij.

We maken er een relaxte, gezellige workshop van. Dus we starten met een Brabants kopje koffie.

In twee uur leer je verschillende massagetechnieken die je thuis zelf direct kunt toepassen op bijvoorbeeld uw partner. Tijdens de workshop gaan we ook in op vragen over klachten die vaker bij je voorkomen, zodat je ook met de nodige kennis naar huis gaat.

Inschrijven kan met 2-6 personen tegelijk. Prijzen per persoon. Tip! Schrijf je in voor deze workshop met collega's, kennissen of familie!

2 personen: € 120,-

4 personen: € 200,-

6 personen: € 240,-

Neem vrijblijvend contact op met Semfa, voor controle over je beweging.

Wil jij meer controle over je toekomst?

Ik ben Leon, en ik deel met jou mijn kennis over hoe jij geluk en succes in de hand krijgt.